Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Viatge poètic pel Magrib

Concerts, Cultural, Music, Theater

  • Viatge poètic pel Magrib
  • Viatge poètic pel Magrib

City: Terrassa

Place: Amics de les Arts I joventuts Musicals

From Sunday 24 March 2019, 18:00 h to 19:30 h

See description of the event
L’actriu versàtil i presentadora Monica Van Campen i el músic  Aziz Khodari  s’uneixen per recrear poesies, textos i cançons dels... Read more

L’actriu versàtil i presentadora Monica Van Campen i el músic  Aziz Khodari  s’uneixen per recrear poesies, textos i cançons dels diferents països del Magrib per acostar-nos a aquesta cultura tan propera i alhora força desconeguda. Junts han fet els recitals del “Cicle Bitllet d’anada” sobre la literatura de Marroc, de Palestina, de Tunísia, d’Algèria, i “Textos i música des de la Mediterrània”.

D’aquí neix “Viatge poètic pel Magrib” un tast de literatura àrab que ens transporta a la regió del Magrib, fent un viatge fantàstic per Tunísia, Marroc, Algèria, Mauritània, Libia, de la mà d’alguns dels seus autors i autores que al llarg de la història han lluitat per l’expressió de la seva cultura.
Aziz Khodari i Mònica van Campen són un tàndem  que reflexa literalment l’acostament del nostre país al món àrab, creant un binomi que no deixa indiferent.