Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Vols de cor | TAE

Familiar

  • Vols de cor | TAE

Ciutat: Terrassa

Lloc: Teatre Principal

De diumenge 19 de setembre 2021, 18:00 h a 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 19 de set.
18:00 h
Finalitzat
Òpera amb titelles per a tota la família! Figaro i Susanna estant a punt de casar-se quan Figaro descobreix que el comte festeja a... Llegir més

Òpera amb titelles per a tota la família!

Figaro i Susanna estant a punt de casar-se quan Figaro descobreix que el comte festeja a la Susanna i vol fer-li pagar aquesta traïdoria. La comtessa creu que ja ha perdut l'amor del seu marit per sempre, que el temps passa i res és com abans... Però les dues dones tramen un pla per fer baixar els fums als seus homes fins que els acabin demanant perdó per la seva arrogància i mentides. Però, és moment de perdonar?

Espectacle basat en l’òpera bufa “Les noces de Fígaro” de Wolfang Amadeus Mozart, amb titelles i música en directe; soprano, baríton i piano. Mozart és joc, emocions i sentiments a flor de pell, i sorpreses! Les companyies Da Capo i Tactilicuä s'ajunten de nou per endinsar-se a la seva obra amb una mirada diferent, fresca i moderna. Una revisió totalment lliure de l'obra, l'estructura de la qual les obliga a anar un pas més enllà: s’incorporen nous músics i un titellaire més per abarcar la complexitat de l'òpera. El procés creatiu les porta a més cap al món de les aus, cap als arbres i la natura.

-----

L'obra de Mozart ens parla de les emocions i els sentiments, d'enganys i juguesques que ens encaixen perfectament amb el llenguatge de titelles on tot es redimensiona i creix. El diàleg entre músics i titelles li aporta fluïdesa al ja ritme trepidant de l'espectacle.

------

Idea original: Cia. Da Capo i Cia. Tactilicuä

Dramatúrgia: Lídia Clua i Miquel Nevado

Piano: Raquel Portales

Soprano: Sophie Klingele

Baríton: Néstor Pindado

Titellaires: Lídia Clua i Miquel Nevado

Adaptació musical: Sophie Klingele i Raquel Portales