Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Vols de cor | TAE

Familiar

  • Vols de cor | TAE

City: Terrassa

Place: Teatre Principal

From Sunday 19 September 2021, 18:00 h to 19:00 h

See description of the event
Sun 19 Sep
18:00 h
Finished
Òpera amb titelles per a tota la família! Figaro i Susanna estant a punt de casar-se quan Figaro descobreix que el comte festeja a... Read more

Òpera amb titelles per a tota la família!

Figaro i Susanna estant a punt de casar-se quan Figaro descobreix que el comte festeja a la Susanna i vol fer-li pagar aquesta traïdoria. La comtessa creu que ja ha perdut l'amor del seu marit per sempre, que el temps passa i res és com abans... Però les dues dones tramen un pla per fer baixar els fums als seus homes fins que els acabin demanant perdó per la seva arrogància i mentides. Però, és moment de perdonar?

Espectacle basat en l’òpera bufa “Les noces de Fígaro” de Wolfang Amadeus Mozart, amb titelles i música en directe; soprano, baríton i piano. Mozart és joc, emocions i sentiments a flor de pell, i sorpreses! Les companyies Da Capo i Tactilicuä s'ajunten de nou per endinsar-se a la seva obra amb una mirada diferent, fresca i moderna. Una revisió totalment lliure de l'obra, l'estructura de la qual les obliga a anar un pas més enllà: s’incorporen nous músics i un titellaire més per abarcar la complexitat de l'òpera. El procés creatiu les porta a més cap al món de les aus, cap als arbres i la natura.

-----

L'obra de Mozart ens parla de les emocions i els sentiments, d'enganys i juguesques que ens encaixen perfectament amb el llenguatge de titelles on tot es redimensiona i creix. El diàleg entre músics i titelles li aporta fluïdesa al ja ritme trepidant de l'espectacle.

------

Idea original: Cia. Da Capo i Cia. Tactilicuä

Dramatúrgia: Lídia Clua i Miquel Nevado

Piano: Raquel Portales

Soprano: Sophie Klingele

Baríton: Néstor Pindado

Titellaires: Lídia Clua i Miquel Nevado

Adaptació musical: Sophie Klingele i Raquel Portales