Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

31 Hora del Jazz

Concerts, Music

  • 31 Hora del Jazz

City: Barcelona

Place: Plaça de les Dones del 36

From Sunday 26 September 2021, 17:00 h to 19:00 h

See description of the event
L’AMJM organitza la 31a edició del Festival l’Hora del Jazz durant el mes de setembre de 2021 amb una programació que arribarà a diferents... Read more

L’AMJM organitza la 31a edició del Festival l’Hora del Jazz durant el mes de setembre de 2021 amb una programació que arribarà a diferents localitats de tot el territori i que aposta per una mirada amplia i diversa del jazz a Catalunya. 

Aquest any tornen els concerts a Gràcia, però a una nova ubicació, la Plaça de les dones del 36, els diumenges 12, 19 i 26 de setembre amb dos concerts de tarda; a les 17 i 18h  

La 31a edició ve marcada per la necessitat d’unir-se i organitzar-se davant d’un sector precaritzat i durament afectat per la pandèmia. L’Hora del Jazz promou les bones pràctiques dins el sector i esdevé una petita esperança per continuar lluitant pels drets dels músics i músiques des de la pròpia comunitat. 


Diumenge 26 de setembre


17h Joan Pastor – Lucas Delgado duo

Lucas Delgado, piano

Joan Pastor, contrabaix 


18h Helena Camps Quartet

Helena Camps, veu

Miquel de Riba, guitarra

Xavi Castillo, contrabaix/baix

Adrià Claramunt, bateria