Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

CARXOFADA 2023

Gastronomic

  • CARXOFADA 2023

City: Sant Boi de Llobregat

Place: Rambla Rafael Casanova

From Sunday 2 April 2023, 12:30 h to 14:00 h Multiple sessions

See description of the event
Sun 2 Apr
12:30 h
Finished
13:00 h
Finished
13:30 h
Finished
14:00 h
Finished
La carxofa esdevé l'autèntica protagonista de Sant Boi. Durant uns dies els restaurants del municipi cuinen plats amb la carxofa com... Read more

La carxofa esdevé l'autèntica protagonista de Sant Boi. Durant uns dies els restaurants del municipi cuinen plats amb la carxofa com a principal ingredient, i els assistents podràn tastar-lo i així descobrir aquest element típic de la gastronomia local.

Una de les principals festes populars de Sant Boi, amb la carxofa com a gran protagonista. Durant aquestes dates, els assistents podran gaudir d'una agenda d'activitats i propostes al voltant del producte estrella de l'agricultura i la gastronomia d'aquest municipi.

El restaurants locals cuinaran plats sempre amb la carxofa com a ingredient principal, i les persones que hi participin els podran tastar al llarg de la jornada, o comprar carxofes de Sant Boi.