Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Adam Giles Levy

Cultural, Music

  • Adam Giles Levy
  • Adam Giles Levy
  • Adam Giles Levy

City: Sant Feliu de Guíxols

Place: Ermita Sant Amanç

From Friday 25 November 2022, 21:30 h to 23:00 h

See description of the event
Fri 25 Nov
21:30 h
Finished
Adam Giles LevyAcustic BluesCantant, compositor i guitarrista anglès, la música d’Adam Giles Levy és una mescla de la bondat acústica... Read more

Adam Giles Levy
Acustic Blues

Cantant, compositor i guitarrista anglès, la música d’Adam Giles Levy és una mescla de la bondat acústica del blues, rock apocalíptic i folk cinematogràfic fosc, amb una posada en escena elegant i sorprenent. Utilitza les seves lletres per reflexionar sobre les grans preguntes de la humanitat, creant un espectacle en directe carregat d’emocions.

El seu LP de debut “Wake of Disarray” (Hillside Global – novembre de 2022) està inspirat en la reflexió tranquil·la, el pas temps al ritme de la natura i poderoses escenes evocades per alguns dels seus escriptors i sèries preferits. Amb unes cançons dinàmiques i profundes, aborda temes tan diversos com l’emergència climàtica, l’espiritualitat i les injustícies socials provocades pel sistema econòmic actual.

Nascut a Surrey, Anglaterra, el viatge musical de l’Adam va començar quan ja tenia trenta anys i de manera autodidacta. L’Adam té un estil propi, una carrera de dret a l’esquena i el domini de tres idiomes havent viscut a en cinc països diferents. Una persona que acumula moltes experiències d’aquesta vida i d’aquest món, de les quals es desprèn la profunditat de les seves creacions.

+info: www.mascanada6.com