Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Arrel Rebel

Dance

  • Arrel Rebel
  • Arrel Rebel

City: Hostalets de Pierola, Els

Place: Sala del Casal Català dels Hostalets de Pierola

Start: Saturday 17 September 2022, 19:00 h

See description of the event
Sat 17 Sep
19:00 h
Finished
L'Esbart Joaquim Ruyra de Blanes travessa, de nord a sud, tots els Països Catalans amb danses i sons per escoltar, exhibir o fer ballar.... Read more

L'Esbart Joaquim Ruyra de Blanes travessa, de nord a sud, tots els Països Catalans amb danses i sons per escoltar, exhibir o fer ballar. Arrel Rebel és descobrir una nova tradició pròpia, explorar l'arrel i projectar-la.


Un espectacle únic, viu, àgil i directe. Que beu de l'arrel i es projecta, sense manies, cap al futur. Recull l'experiència, els anys de treball d'aquesta entitat i, sobretot, del treball del seu director, en David Martínez. Un espectacle que surt de l'entranya de la terra, per mostrar-se indomable i rebel. La formació travessa, de nord a sud, tots els Països Catalans. Danses i sons per escoltar, exhibir o fer ballar.


Arrel Rebel és descobrir una nova tradició pròpia, explorar l'arrel i projectar-la. Rituals que de tan vells, són nous. I extremadament moderns.