Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Concert TODES 9 de Juliol

Concerts

  • Concert TODES 9 de Juliol

City: Barcelona

Place: Casino l'Aliança Poblenou

From Saturday 9 July 2022, 19:30 h to 21:00 h

See description of the event
Sat 9 Jul
19:30 h
Finished
Barcelona Rainbow singers, al seu nou xou, ensenya el color més violeta de la seva bandera i fa un viatge a través de cançons on la... Read more

Barcelona Rainbow singers, al seu nou xou, ensenya el color més violeta de la seva bandera i fa un viatge a través de cançons on la dona és la protagonista. Un espectacle que mostra allò del que estan fartes, de la seva capacitat de resiliència i el seu empoderament.

Des d'aquest creuer d'himnes a sobre del Proud Mary de Tina Turner, obrint La Puerta Violeta de Rozalen i l'orgull de Mujer contra Mujer de Mecano, celebrem la diversitat, el respecte i la igualtat, on TODES a través de les nostres 50 veus a sobre de l'escenari, combatem contra qualsevol mena de discriminació i violència, sigui quina sigui.

Barcelona Rainbow singers, en su nuevo show, enseña el color más violeta de su bandera y hace un viaje a través de canciones donde la mujer es la protagonista. Un espectáculo que muestra aquello de lo que están hartas, de su capacidad de resiliencia y su empoderamiento.

Desde este crucero de himnos encima del Proud Mary de Tina Turner, abriendo la Puerta violeta de Rozalen y el orgullo de mujer contra mujer de Mecano, celebramos la diversidad, el respeto y la igualdad, donde “Todes” a través de nuestres 50 voces encima del escenario, combatimos contra cualquier tipo de discriminación y violencia, sea cual sea.