Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Cia Moveo / Echoes

Sports, Familiar

  • Cia Moveo / Echoes

City: Bisbal d'Empordà, La

Place: Terracotta Museu de Ceràmica de la Bisbal, Sis d’octubre, La Bisbal d'Empordà, España

From Saturday 16 July 2022, 20:15 h to 21:00 h

See description of the event
Sat 16 Jul
20:15 h
Finished
La nova creació de la CIA MOVEO, que concideix amb els 15 anys de la companyia, és la tercera producció d'una triologia dedicada a... Read more

La nova creació de la CIA MOVEO, que concideix amb els 15 anys de la companyia, és la tercera producció d'una triologia dedicada a la relació entre realitat i ficció.

Echoes evoca de manera lúdica i irònica el desig d'individualitat i les conexions/interdependències que exsisteixen entre nosaltres, des d'un llenguatge propi profundament físic que barreja el teatre, la dansa i l'acrobàcia, creant una experiència col·lectiva.

D'on neixen les nostres accions, els nostres pensaments, els nostres desitjos? Són propis o són ecos del món que ens envolta?

El primer espectacle d'aquesta triologia, Tu Vas Tomber! (2015), va ser guardonat amb el premi al millor espectacle de la Feria Internacional de Huesca i el premi Mais del Festival Internacional Imaginarius (Portugal). El segon, Conseqüencies (2017), va ser guanyador del premi Moritz de la FiraTàrrega 2017 i el Premi Dansacat 2020 i porta en gira internacional cinc anys consecutius

Espectacle per a tots els publics

3 €

Condicions; per al correcte desenvolupament de l'espectacle no s'admetrà l'entrada de gossos