Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

EL COR CANTA: CRESCENDO

Concerts, Music

  • EL COR CANTA: CRESCENDO
  • EL COR CANTA: CRESCENDO
  • EL COR CANTA: CRESCENDO

City: Terrassa

Place: Teatre Principal

From Friday 4 March 2022, 20:30 h to 22:00 h

See description of the event
Fri 4 Mar
20:30 h
Finished
Crescendo és l'evolució del cor, el creixement personal i en grup d'ençà que comença el primer assaig, fins que cantem davant el nostre... Read more

Crescendo és l'evolució del cor, el creixement personal i en grup d'ençà que comença el primer assaig, fins que cantem davant el nostre públic a l'auditori.

Una vivència empoderadora que emergeix de les experiències que vivim en els intensos mesos d'assaig i que esdevé tot un procés d'aprenentatge i una gran oportunitat de compartir, ser solidari i perseverar en els somnis personals i col·lectius.

REPERTORI
En aquest concert us presentem dues estrenes mundials: la "simfonia per a cordes número 8" de William Herschel, músic i astrònom que va passar a la història com a descobridor del planeta Urà, en el 1781 i la "La Lluna" de Ian Shaw, obra basada en el poema de Jacint Verdaguer i guanyadora del segon Concurs Internacional El Cor Canta de composició d'obres per a Cor i Orquestra, i culminarà amb un clam per la pau amb l'obra de Salvador Brotons, "Missa per la Pau" encarregada expressament per a nosaltres.

INTÈRPRETS
Orquestra de Cambra de Terrassa OCT48
Irene Mas, soprano
Elisenda Carrasco, Eva Martinez i Jordi Lluch, direcció