Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

El pa de la guerra

Cinema

  • El pa de la guerra
  • El pa de la guerra

City: Barcelona

Place: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Start: Tuesday 23 November 2021, 19:30 h

See description of the event
Tue 23 Nov
19:30 h
Finished
Dins del cicle XVIII Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, presentem la projecció de la pel·lícula El pa de la guerra de Nora Twomey. Presentació... Read more

Dins del cicle XVIII Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya, presentem la projecció de la pel·lícula El pa de la guerra de Nora Twomey.

Presentació i col·loqui per Zita Bartolomé, Pedagoga - Màster en Diversitat Religiosa per la UdGr.

La Parvana és una nena afganesa que viu a Kabul sota el règim talibà. El seu pare és detingut injustament i la seva família es queda sense recursos per tirar endavant. Les dones tenen prohibit guanyar diners, i la Parvana, com milers de noies afganeses, es veu obligada a fer-se passar per un noi per tal d’ajudar la seva família (se les anomena bachaposh: ‘vestida de noi’). El film és una adaptació de la novel·la de l’escriptora i activista Deborah Ellis, que denuncia la barbàrie a què viuen sotmeses les nenes afganeses. Ens parla dels drets de les dones però també de la solidaritat i dels vincles que es creen quan el mal s’imposa.