Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

FAACCC - Com (ens) transforma la cultura?

Cultural, Dance

  • FAACCC - Com (ens) transforma la cultura?

City: Barcelona

Place: Fabra i Coats

From Saturday 15 May 2021, 12:00 h to 14:00 h

See description of the event
Sat 15 May
12:00 h
Finished
Organitza: Fundació Carulla / Mutare Mostra dels espectacles i diàleg posterior intergeneracional amb les participants de “Vitamina... Read more

Organitza: Fundació Carulla / Mutare

Mostra dels espectacles i diàleg posterior intergeneracional amb les participants de “Vitamina Aire” (Joel Álvarez) i “Vintiquatreset” (Sandra Jurado), dos projectes de creació artística a l’espai públic amb perspectiva comunitària, becats pel programa SOS Cultura de la Fundació Carulla. La cultura ens dóna solucions i respostes a l’emergència emocional i social que estem vivint. A través de les arts escèniques, fent ús del cos, la paraula i el moviment, els projectes “Vitamina Aire” i “Vintiquatreset” han aterrat aquesta idea, donant lloc i veu als reptes que ha suposat viure en pandèmia a les seves participants: mestres i joves, respectivament. Ambdós projectes han esdevingut espais refugi des d’on s’han pogut compartir, obrir-se i cuidar-se mútuament. I és des d’aquesta experiència, personal i única, des d’on volem generar coneixement compartit al voltant de la importància que ha tingut, té i tindrà la cultura per a la nostra societat.