Finished

Joe Fields & The Folkytonks - Folk/Country

see event detail

Place: Av. Pau Casals, 86, 08192 Sant Quirze del Vallès, Barcelona

From 12-02-2023 19:00 to 12-02-2023 21:00

Categories: Concerts

El santquirzenc Joe Fields i els seus estimats Folkytonks actuaran per primer cop a la Patronal per oferir el bo i millor del seu repertori... Read more

El santquirzenc Joe Fields i els seus estimats Folkytonks actuaran per primer cop a la Patronal per oferir el bo i millor del seu repertori eclèctic de música country tradicional americana. Hi presentaran els temes del primer disc (“Lost In The Fields”, publicat el 2021 per Temps Record, S.L.) i alguns avançaments del segon disc, que veurà la llum la primera meitat de 2023. No hi mancaran pas clàssics del gènere de totes les èpoques.

L’artista va ser guardonat a Marshall (Texas, EUA) amb el premi al millor cantautor de música country de l’any, als “Texas Sounds International Country Music Awards”, on va presentar en directe el seu projecte competint amb artistes d’arreu del món.

La banda d’acompanyament, The Folkytonks, està formada per músics de primer nivell com Aleix Garriga (pedal steel guitar & guitarra elèctrica), Laura Pacios (fiddle, mandolina i veus), Xavi Balaguer (teclats), Xavi Vilà (bateria) i Albert Sellers (baix i veus).


The registration is closed.