Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

L'inventor d'il.lusions | TAE

Cultural, Familiar

  • L'inventor d'il.lusions | TAE

City: Terrassa

Place: Teatre Alegría

From Sunday 17 October 2021, 12:00 h to 13:00 h

See description of the event
Sun 17 Oct
12:00 h
Finished
Qui s’inventa els jocs de mans? Qui els fabrica? Qui decideix si es poden fer en públic? Quants tipus de trucs hi ha? Com es classifiquen?... Read more

Qui s’inventa els jocs de mans? Qui els fabrica? Qui decideix si es poden fer en públic? Quants tipus de trucs hi ha? Com es classifiquen? Per saber les respostes a totes aquestes preguntes màgiques, l’increïble Professor Gargot ens farà una visita guiada pel seu taller laboratori. Amb ell ens endinsarem en el món dels invents i els efectes especials i coneixerem les bambolines de l’il·lusionisme. A més, també gaudirem d’un fantàstic espectacle màgic de la mà del GrandMack, l’encarregat de comprovar si funcionen els jocs acabats de fabricar.

L’humor, l’enginy i una posada en escena sorprenent i original són els ingredients d’aquest espectacle per a tota la família, un xou de teatre màgic en el qual Enric Magoo, un dels mags més prestigiosos del país i guardonat arreu del món, es desdobla en dos personatges que faran riure i somiar als menuts/des de la casa. Una obra amb ritme ritme, sorpreses contínues i trucs de màgia insòlits que promet deixar-los amb la boca oberta.

---

Creació, direcció i interpretació: Enric Magoo

Tècnic: Carles Ruiz

Guió: Enric Ruiz

Ajudants de direcció: Ana Ruiz i Victòria Alcaraz

Correcció lingüística: Josep Estruch Traité

Arranjament musical: Xavi Carbonell “Carbo-sound”

Escenografia i vestuari: El Talleret, Agustí Bardella i Enric Ruiz

Efectes màgics: Enric Magoo i Realitats Impossibles

Fotografia: Evaristo Jiménez "Boga"