Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Los árboles mueren de pie

Theater

  • Los árboles mueren de pie

City: Barcelona

Place: Carrer de Santa Magdalena, 12

From Friday 12 November 2021, 21:00 h to Sunday 14 November 2021, 20:00 h Multiple sessions

See description of the event
Fri 12 Nov
21:00 h
Finished
Sat 13 Nov
21:00 h
Finished
Sun 14 Nov
18:00 h
Finished
Aquesta obra d’Alejandro Casona fou estrenada l’1 d’abril de 1949 a Buenos Aires, durant el seu llarg exili. “Los árboles mueren de... Read more

Aquesta obra d’Alejandro Casona fou estrenada l’1 d’abril de 1949 a Buenos Aires, durant el seu llarg exili.

Los árboles mueren de pie” és un cant a la nostra existència, a la màgia de viure; a totes aquelles persones que sempre estan dretes, com un gran arbre, sense importar que per dins, en el seu interior, se sentin corcades o trencades, ja que les seves arrels sempre s’alimenten d’esperances, de records, d’allò en què creuen i els eleva l’esperit, encara que la terra on els ha tocat créixer algunes vegades sigui inhòspita i estèril.

Deixeu-vos portar per aquesta “ONG” filantròpica, que l’únic que pretén és donar una mica d’esperança, il·lusió o simplement un somriure.

Mauricio: De los males del cuerpo ya hay muchos que se ocupan. Pero ¿quién ha pensado en los que se mueren sin un recuerdo hermoso?