Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Visita dinamitzada al jaciment ibèric Castellet de Banyoles

Cultural

  • Visita dinamitzada al jaciment ibèric Castellet de Banyoles
  • Visita dinamitzada al jaciment ibèric Castellet de Banyoles
  • Visita dinamitzada al jaciment ibèric Castellet de Banyoles

City: Tivissa

Place: Poblat iber El Castellet de Banyoles, Tivissa, España

From Sunday 9 May 2021, 12:30 h to Sunday 29 August 2021, 14:00 h

See description of the event
Descobrim l’època ibèrica amb una visita dinamitzada al jaciment Castellet de Banyoles, a Tivissa. A Ilercavònia, l’antiga ciutat ibèrica,... Read more

Descobrim l’època ibèrica amb una visita dinamitzada al jaciment Castellet de Banyoles, a Tivissa.

A Ilercavònia, l’antiga ciutat ibèrica, s’hi va trobar el famós tresor de Tivissa. La visita que proposem comença al mateix jaciment, així doncs, podrem passejar per aquest indret intentant captar la veu d’aquella gent i el batec de la seva vida quotidiana. Com diu Eulàlia Bosch “una aventura cognitiva que té a veure sobretot amb la singularirat de poder recórrer camins, establerts pels nostres avantpassats, que continuen tenint alguns dels mateixos referents que van tenir per a ells: la terra sota els peus, l’orientació de les estrelles, la proximitat del riu, l’escalfor del sol, els camps de conreu de l’entorn, la seguretat de les muralles,...”.

Coneixerem tot allò que s'amaga rere les restes arqueològiques i acabarem contemplant les magnífiques vistes de la cubeta de l’Ebre des del jaciment amb una de les llums més màgiques del dia.

Horaris d'estiu (juliol i agost): dijous a les 19.30h al jaciment. Consulteu calendari.

Us hi esperem! www.codoleducacio.com