Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ALHAYAT o la suma dels dies. L’espai entre l’existència i l’oblit. (Dia Internacional de la Pau 2021)

Teatro

  • ALHAYAT o la suma dels dies. L’espai entre l’existència i l’oblit. (Dia Internacional de la Pau 2021)
  • ALHAYAT o la suma dels dies. L’espai entre l’existència i l’oblit. (Dia Internacional de la Pau 2021)

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Can Massallera

De domingo 26 septiembre 2021, 19:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
dom. 26 sept.
19:00 h
Finalizado
Dia Internacional de la Pau 2021Sinopsis: Tres personatges i l’espera. L’eterna espera que pateixen els milers de refugiats després... Leer más

Dia Internacional de la Pau 2021

Sinopsis: Tres personatges i l’espera. L’eterna espera que pateixen els milers de refugiats després d’haver realitzat el viatge més llarg i difícil de les seves vides. L’espera eterna sense informació en un camp de refugiats.

La Júlia, voluntària, arriba a un camp de refugiats a Grècia i coneix en Hadi, un refugiat sirià. Comencen a comunicar-se amb una pissarra: paraules i dibuixos. Mig en català, mig en anglès, mig en àrab. S’entenen com si fossin amics de tota la vida. A aquesta complicitat s’hi afegeix la Samura, la germana d’en Hadi. La passió que comparteixen per la literatura es materialitza en un projecte per construir una biblioteca pel camp.

La peça parla de tot allò que passa mentre no es fa res: les converses, els jocs, els desitjos i les il·lusions. La por. La impotència i la incertesa. Però sobretot, de l’amistat i de persones que busquen la forma de fugir d’un lloc que només existeix pels que l’habiten.

A càrrec de la Companyia La Viciosa


Activitat gratuïta. Per assistir-hi cal inscripció prèvia per a reservar invitació.Programació presencial amb mesures de protecció contra la Covid19.