Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ALHAYAT o la suma dels dies. L’espai entre l’existència i l’oblit. (Dia Internacional de la Pau 2021)

Teatre

  • ALHAYAT o la suma dels dies. L’espai entre l’existència i l’oblit. (Dia Internacional de la Pau 2021)
  • ALHAYAT o la suma dels dies. L’espai entre l’existència i l’oblit. (Dia Internacional de la Pau 2021)

Ciutat: Sant Boi de Llobregat

Lloc: Can Massallera

De diumenge 26 de setembre 2021, 19:00 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 26 de set.
19:00 h
Finalitzat
Dia Internacional de la Pau 2021Sinopsis: Tres personatges i l’espera. L’eterna espera que pateixen els milers de refugiats després... Llegir més

Dia Internacional de la Pau 2021

Sinopsis: Tres personatges i l’espera. L’eterna espera que pateixen els milers de refugiats després d’haver realitzat el viatge més llarg i difícil de les seves vides. L’espera eterna sense informació en un camp de refugiats.

La Júlia, voluntària, arriba a un camp de refugiats a Grècia i coneix en Hadi, un refugiat sirià. Comencen a comunicar-se amb una pissarra: paraules i dibuixos. Mig en català, mig en anglès, mig en àrab. S’entenen com si fossin amics de tota la vida. A aquesta complicitat s’hi afegeix la Samura, la germana d’en Hadi. La passió que comparteixen per la literatura es materialitza en un projecte per construir una biblioteca pel camp.

La peça parla de tot allò que passa mentre no es fa res: les converses, els jocs, els desitjos i les il·lusions. La por. La impotència i la incertesa. Però sobretot, de l’amistat i de persones que busquen la forma de fugir d’un lloc que només existeix pels que l’habiten.

A càrrec de la Companyia La Viciosa


Activitat gratuïta. Per assistir-hi cal inscripció prèvia per a reservar invitació.Programació presencial amb mesures de protecció contra la Covid19.