Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ALHAYAT o la suma dels dies. L’espai entre l’existència i l’oblit. (Dia Internacional de la Pau 2021)

Theater

  • ALHAYAT o la suma dels dies. L’espai entre l’existència i l’oblit. (Dia Internacional de la Pau 2021)
  • ALHAYAT o la suma dels dies. L’espai entre l’existència i l’oblit. (Dia Internacional de la Pau 2021)

City: Sant Boi de Llobregat

Place: Can Massallera

From Sunday 26 September 2021, 19:00 h to 21:00 h

See description of the event
Sun 26 Sep
19:00 h
Finished
Dia Internacional de la Pau 2021Sinopsis: Tres personatges i l’espera. L’eterna espera que pateixen els milers de refugiats després... Read more

Dia Internacional de la Pau 2021

Sinopsis: Tres personatges i l’espera. L’eterna espera que pateixen els milers de refugiats després d’haver realitzat el viatge més llarg i difícil de les seves vides. L’espera eterna sense informació en un camp de refugiats.

La Júlia, voluntària, arriba a un camp de refugiats a Grècia i coneix en Hadi, un refugiat sirià. Comencen a comunicar-se amb una pissarra: paraules i dibuixos. Mig en català, mig en anglès, mig en àrab. S’entenen com si fossin amics de tota la vida. A aquesta complicitat s’hi afegeix la Samura, la germana d’en Hadi. La passió que comparteixen per la literatura es materialitza en un projecte per construir una biblioteca pel camp.

La peça parla de tot allò que passa mentre no es fa res: les converses, els jocs, els desitjos i les il·lusions. La por. La impotència i la incertesa. Però sobretot, de l’amistat i de persones que busquen la forma de fugir d’un lloc que només existeix pels que l’habiten.

A càrrec de la Companyia La Viciosa


Activitat gratuïta. Per assistir-hi cal inscripció prèvia per a reservar invitació.Programació presencial amb mesures de protecció contra la Covid19.