Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Carnaval Show

Culturales, Fiestas

  • Carnaval Show

Ciudad: Gavà

Lugar: Espai Maragall

Inicio: sábado 13 febrero 2021, 12:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
sáb. 13 feb.
12:00 h
Finalizado
18:00 h
Finalizado
dom. 14 feb.
12:00 h
Finalizado
18:00 h
Finalizado
Espectacle familiar participatiu. Tothom hi és convidat a venir disfressat: individualment, en família o grup bombolla. Personatges... Leer más

Espectacle familiar participatiu. Tothom hi és convidat a venir disfressat: individualment, en família o grup bombolla. Personatges estrafolaris, música, humor i molta improvisació!

Fes-te una foto a l’original photocall i comparteix-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #tornaboda21

Entrada gratuïta amb reserva prèvia d’entrades a www.espaimaragall.cat, o a la taquilla una hora abans de començar l’espectacle. Aforament limitat.

Mesures Covid: és obligatori l’ús de la mascareta per als més grans de 6 anys. Accés en grups de màxim 4 persones. Cal respectar la distància de seguretat entre grups en els diferents espais, tant en l’accés com en els espais interiors de l’auditori. Gràcies per col·laborar i respectar les mesures de seguretat i higiene per tal de combatre la propagació de la pandèmia.