Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Carnaval Show

Cultural, Parties

  • Carnaval Show

City: Gavà

Place: Espai Maragall

Start: Saturday 13 February 2021, 12:00 h Multiple sessions

See description of the event
Sat 13 Feb
12:00 h
Finished
18:00 h
Finished
Sun 14 Feb
12:00 h
Finished
18:00 h
Finished
Espectacle familiar participatiu. Tothom hi és convidat a venir disfressat: individualment, en família o grup bombolla. Personatges... Read more

Espectacle familiar participatiu. Tothom hi és convidat a venir disfressat: individualment, en família o grup bombolla. Personatges estrafolaris, música, humor i molta improvisació!

Fes-te una foto a l’original photocall i comparteix-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #tornaboda21

Entrada gratuïta amb reserva prèvia d’entrades a www.espaimaragall.cat, o a la taquilla una hora abans de començar l’espectacle. Aforament limitat.

Mesures Covid: és obligatori l’ús de la mascareta per als més grans de 6 anys. Accés en grups de màxim 4 persones. Cal respectar la distància de seguretat entre grups en els diferents espais, tant en l’accés com en els espais interiors de l’auditori. Gràcies per col·laborar i respectar les mesures de seguretat i higiene per tal de combatre la propagació de la pandèmia.