Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Carnaval Show

Culturals, Festes

  • Carnaval Show

Ciutat: Gavà

Lloc: Espai Maragall

Inici: dissabte 13 de febrer 2021, 12:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 13 de febr.
12:00 h
Finalitzat
18:00 h
Finalitzat
dg. 14 de febr.
12:00 h
Finalitzat
18:00 h
Finalitzat
Espectacle familiar participatiu. Tothom hi és convidat a venir disfressat: individualment, en família o grup bombolla. Personatges... Llegir més

Espectacle familiar participatiu. Tothom hi és convidat a venir disfressat: individualment, en família o grup bombolla. Personatges estrafolaris, música, humor i molta improvisació!

Fes-te una foto a l’original photocall i comparteix-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #tornaboda21

Entrada gratuïta amb reserva prèvia d’entrades a www.espaimaragall.cat, o a la taquilla una hora abans de començar l’espectacle. Aforament limitat.

Mesures Covid: és obligatori l’ús de la mascareta per als més grans de 6 anys. Accés en grups de màxim 4 persones. Cal respectar la distància de seguretat entre grups en els diferents espais, tant en l’accés com en els espais interiors de l’auditori. Gràcies per col·laborar i respectar les mesures de seguretat i higiene per tal de combatre la propagació de la pandèmia.