Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Carolina Alabau

Música

  • Carolina Alabau

Ciudad: Barcelona

Lugar: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inicio: domingo 13 marzo 2022, 19:00 h

Ver descripción del evento
dom. 13 mar.
19:00 h
Finalizado
Malauradament, s'anul·la aquest concert per positiu per COVID d'alguns dels components del grup. Us informarem, tan aviat com ho... Leer más

Malauradament, s'anul·la aquest concert per positiu per COVID d'alguns dels components del grup.

Us informarem, tan aviat com ho decidim, si és possible, de la reprogramació del concert.


Presentem CAROLINA ALABAU, un concert on presenta les seves cançons com a cantautora, amb:

  • Carolina Alabau: Veu, piano i composicions
  • Brandon Atwell: baix elèctric
  • Glòria Maurel: bateria i percussió

Carolina Alabau ens endinsa en el món de les seves composicions; algunes del seu primer disc “Primera Mirada” (Segell Microscopi, 2020) i altres de noves, que formaran part del seu segon àlbum. Les lletres de la cantant parlen de situacions de la vida quotidiana que l’han fet reflexionar; l’angoixa del món ràpid en el qual vivim, la importància que té el temps en la nostra societat, el lligam a les noves tecnologies i les xarxes socials, la crisi humanitària dels refugiats, la migració i la pandèmia.

Alhora, té un vessant molt romàntic on parla de temes com l’amor a un mateix, les decepcions amoroses, la idealització d’un món millor i l’optimisme davant de situacions complicades.