Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Carolina Alabau

Music

  • Carolina Alabau

City: Barcelona

Place: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Start: Sunday 13 March 2022, 19:00 h

See description of the event
Sun 13 Mar
19:00 h
Finished
Malauradament, s'anul·la aquest concert per positiu per COVID d'alguns dels components del grup. Us informarem, tan aviat com ho... Read more

Malauradament, s'anul·la aquest concert per positiu per COVID d'alguns dels components del grup.

Us informarem, tan aviat com ho decidim, si és possible, de la reprogramació del concert.


Presentem CAROLINA ALABAU, un concert on presenta les seves cançons com a cantautora, amb:

  • Carolina Alabau: Veu, piano i composicions
  • Brandon Atwell: baix elèctric
  • Glòria Maurel: bateria i percussió

Carolina Alabau ens endinsa en el món de les seves composicions; algunes del seu primer disc “Primera Mirada” (Segell Microscopi, 2020) i altres de noves, que formaran part del seu segon àlbum. Les lletres de la cantant parlen de situacions de la vida quotidiana que l’han fet reflexionar; l’angoixa del món ràpid en el qual vivim, la importància que té el temps en la nostra societat, el lligam a les noves tecnologies i les xarxes socials, la crisi humanitària dels refugiats, la migració i la pandèmia.

Alhora, té un vessant molt romàntic on parla de temes com l’amor a un mateix, les decepcions amoroses, la idealització d’un món millor i l’optimisme davant de situacions complicades.