Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Carolina Alabau

Música

  • Carolina Alabau

Ciutat: Barcelona

Lloc: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inici: diumenge 13 de març 2022, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 13 de març
19:00 h
Finalitzat
Malauradament, s'anul·la aquest concert per positiu per COVID d'alguns dels components del grup. Us informarem, tan aviat com ho... Llegir més

Malauradament, s'anul·la aquest concert per positiu per COVID d'alguns dels components del grup.

Us informarem, tan aviat com ho decidim, si és possible, de la reprogramació del concert.


Presentem CAROLINA ALABAU, un concert on presenta les seves cançons com a cantautora, amb:

  • Carolina Alabau: Veu, piano i composicions
  • Brandon Atwell: baix elèctric
  • Glòria Maurel: bateria i percussió

Carolina Alabau ens endinsa en el món de les seves composicions; algunes del seu primer disc “Primera Mirada” (Segell Microscopi, 2020) i altres de noves, que formaran part del seu segon àlbum. Les lletres de la cantant parlen de situacions de la vida quotidiana que l’han fet reflexionar; l’angoixa del món ràpid en el qual vivim, la importància que té el temps en la nostra societat, el lligam a les noves tecnologies i les xarxes socials, la crisi humanitària dels refugiats, la migració i la pandèmia.

Alhora, té un vessant molt romàntic on parla de temes com l’amor a un mateix, les decepcions amoroses, la idealització d’un món millor i l’optimisme davant de situacions complicades.