Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CARXOFADA 2024

Gastronómicos

  • CARXOFADA 2024
  • CARXOFADA 2024

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Rambla Rafael Casanova

De domingo 24 marzo 2024, 12:30 h a 18:00 h

Ver descripción del evento
Durant el mes de març gaudeix del carxotapa, carxomenú, carxokids i carxosound!. Més informació  www.santboi.cat Entrada gratuïta al... Leer más


Durant el mes de març gaudeix del carxotapa, carxomenú, carxokids i carxosound!. Més informació  www.santboi.cat


Entrada gratuïta al Museu de Sant Boi el dia de la Carxofada a tots els participants.
La carxofa esdevé l'autèntica protagonista de Sant Boi. Durant uns dies els restaurants del municipi cuinen plats amb la carxofa com a principal ingredient, i els assistents podràn tastar-lo i així descobrir aquest element típic de la gastronomia local.

Una de les principals festes populars de Sant Boi, amb la carxofa com a gran protagonista. Durant aquestes dates, els assistents podran gaudir d'una agenda d'activitats i propostes al voltant del producte estrella de l'agricultura i la gastronomia d'aquest municipi.

El restaurants locals cuinaran plats sempre amb la carxofa com a ingredient principal, i les persones que hi participin els podran tastar al llarg de la jornada, o comprar carxofes de Sant Boi.