Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CARXOFADA 2024

Gastronòmics

  • CARXOFADA 2024
  • CARXOFADA 2024

Ciutat: Sant Boi de Llobregat

Lloc: Rambla Rafael Casanova

De diumenge 24 de març 2024, 12:30 h a 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Durant el mes de març gaudeix del carxotapa, carxomenú, carxokids i carxosound!. Més informació  www.santboi.cat Entrada gratuïta al... Llegir més


Durant el mes de març gaudeix del carxotapa, carxomenú, carxokids i carxosound!. Més informació  www.santboi.cat


Entrada gratuïta al Museu de Sant Boi el dia de la Carxofada a tots els participants.
La carxofa esdevé l'autèntica protagonista de Sant Boi. Durant uns dies els restaurants del municipi cuinen plats amb la carxofa com a principal ingredient, i els assistents podràn tastar-lo i així descobrir aquest element típic de la gastronomia local.

Una de les principals festes populars de Sant Boi, amb la carxofa com a gran protagonista. Durant aquestes dates, els assistents podran gaudir d'una agenda d'activitats i propostes al voltant del producte estrella de l'agricultura i la gastronomia d'aquest municipi.

El restaurants locals cuinaran plats sempre amb la carxofa com a ingredient principal, i les persones que hi participin els podran tastar al llarg de la jornada, o comprar carxofes de Sant Boi.