Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

CARXOFADA 2024

Gastronomic

  • CARXOFADA 2024
  • CARXOFADA 2024

City: Sant Boi de Llobregat

Place: Rambla Rafael Casanova

From Sunday 24 March 2024, 12:30 h to 18:00 h

See description of the event
Durant el mes de març gaudeix del carxotapa, carxomenú, carxokids i carxosound!. Més informació  www.santboi.cat Entrada gratuïta al... Read more


Durant el mes de març gaudeix del carxotapa, carxomenú, carxokids i carxosound!. Més informació  www.santboi.cat


Entrada gratuïta al Museu de Sant Boi el dia de la Carxofada a tots els participants.
La carxofa esdevé l'autèntica protagonista de Sant Boi. Durant uns dies els restaurants del municipi cuinen plats amb la carxofa com a principal ingredient, i els assistents podràn tastar-lo i així descobrir aquest element típic de la gastronomia local.

Una de les principals festes populars de Sant Boi, amb la carxofa com a gran protagonista. Durant aquestes dates, els assistents podran gaudir d'una agenda d'activitats i propostes al voltant del producte estrella de l'agricultura i la gastronomia d'aquest municipi.

El restaurants locals cuinaran plats sempre amb la carxofa com a ingredient principal, i les persones que hi participin els podran tastar al llarg de la jornada, o comprar carxofes de Sant Boi.