Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Cireres & Lentejuelas

Culturales, Teatro

  • Cireres & Lentejuelas

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: La Patronal - Sala Josep Brossa

De sábado 26 octubre 2019, 20:30 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 26 oct.
20:30 h
Finalizado
El dissabte 26 d'octubre portem a la Patronal un espectacle de cabaret interdisciplinari amb música, text, dansa, poesia, màgia i,... Leer más

El dissabte 26 d'octubre portem a la Patronal un espectacle de cabaret interdisciplinari amb música, text, dansa, poesia, màgia i, per sobre de tot, humor.

Cireres & Lentejuelas és un espectacle de crítica en clau d’humor basat en la vida d’una aspirant a actriu que sofreix els entrebancs i desil·lusions típics del món de l’espectacle i uns personatges que es superen a ells mateixos per arribar a complir els seus somnis i definir-se a ells mateixos.

Teniu l'oportunitat de pagar a través d'aquesta plataforma, juntament amb l'entrada de l'obra, la quota de soci de l'Espai per a la temporada 2019-20 que us permet tenir descomptes en totes les obres que programem a Sant Quirze, les que que anem a veure amb el Club d'espectadors, per Pessics, i més coses que estan en marxa. Si ho feu, ja podeu escollir entrada de soci al mateix moment.

Trobareu més informació a http://espaisqv.cat