Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Cireres & Lentejuelas

Culturals, Teatre

  • Cireres & Lentejuelas

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: La Patronal - Sala Josep Brossa

De dissabte 26 d’octubre 2019, 20:30 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 26 d’oct.
20:30 h
Finalitzat
El dissabte 26 d'octubre portem a la Patronal un espectacle de cabaret interdisciplinari amb música, text, dansa, poesia, màgia i,... Llegir més

El dissabte 26 d'octubre portem a la Patronal un espectacle de cabaret interdisciplinari amb música, text, dansa, poesia, màgia i, per sobre de tot, humor.

Cireres & Lentejuelas és un espectacle de crítica en clau d’humor basat en la vida d’una aspirant a actriu que sofreix els entrebancs i desil·lusions típics del món de l’espectacle i uns personatges que es superen a ells mateixos per arribar a complir els seus somnis i definir-se a ells mateixos.

Teniu l'oportunitat de pagar a través d'aquesta plataforma, juntament amb l'entrada de l'obra, la quota de soci de l'Espai per a la temporada 2019-20 que us permet tenir descomptes en totes les obres que programem a Sant Quirze, les que que anem a veure amb el Club d'espectadors, per Pessics, i més coses que estan en marxa. Si ho feu, ja podeu escollir entrada de soci al mateix moment.

Trobareu més informació a http://espaisqv.cat