Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Cireres & Lentejuelas

Cultural, Theater

  • Cireres & Lentejuelas

City: Sant Quirze del Vallès

Place: La Patronal - Sala Josep Brossa

From Saturday 26 October 2019, 20:30 h to 22:00 h

See description of the event
Sat 26 Oct
20:30 h
Finished
El dissabte 26 d'octubre portem a la Patronal un espectacle de cabaret interdisciplinari amb música, text, dansa, poesia, màgia i,... Read more

El dissabte 26 d'octubre portem a la Patronal un espectacle de cabaret interdisciplinari amb música, text, dansa, poesia, màgia i, per sobre de tot, humor.

Cireres & Lentejuelas és un espectacle de crítica en clau d’humor basat en la vida d’una aspirant a actriu que sofreix els entrebancs i desil·lusions típics del món de l’espectacle i uns personatges que es superen a ells mateixos per arribar a complir els seus somnis i definir-se a ells mateixos.

Teniu l'oportunitat de pagar a través d'aquesta plataforma, juntament amb l'entrada de l'obra, la quota de soci de l'Espai per a la temporada 2019-20 que us permet tenir descomptes en totes les obres que programem a Sant Quirze, les que que anem a veure amb el Club d'espectadors, per Pessics, i més coses que estan en marxa. Si ho feu, ja podeu escollir entrada de soci al mateix moment.

Trobareu més informació a http://espaisqv.cat