Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Claymoore

Culturales, Teatro

  • Claymoore
  • Claymoore
  • Claymoore

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De domingo 3 diciembre 2023, 18:30 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
dom. 3 dic.
18:30 h
Finalizado
4a Mostra TASQMostra de Teatre Amateur de Sant QuirzeD’un temps ençà es parla molt més de la salut mental. Però, què s’ha arribat a... Leer más

4a Mostra TASQ

Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze

D’un temps ençà es parla molt més de la salut mental. Però, què s’ha arribat a fer amb l’excusa de “curar” algú d’un trastorn psiquiàtric? Quantes víctimes hi ha hagut d’abusos mèdics i de suposades teràpies que ho solucionaven tot? Les parets de l’hospital de Claymoore tindrien molt a dir.

  • 1967. Clara Kaysen, de 17 anys, és com la majoria de les noies de la seva edat: confusa, insegura, lluitant per entendre un món que està canviant. La incomunicació amb els seus pares i la seva dificultat per encaixar en la societat la porten a un intent de suïcidi. El psiquiatre que l’atén, la ingressa a l’hospital de Claymoore. Allà, coneix un grup de noies inadaptades, entre elles la Lisa, una sociòpata que influencia a totes les altres.

El grup de teatre Deixalles 81 és de Sant Feliu de Codines. El grup d’onze joves que actuen en aquesta obra, d’entre 17 i 20 anys, porten fent teatre des dels 4.

  • Obra recomanada a partir de 15 anys.
  • Durada de l’obra: 90 minuts.