Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Claymoore

Culturals, Teatre

  • Claymoore
  • Claymoore
  • Claymoore

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De diumenge 3 de desembre 2023, 18:30 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 3 de des.
18:30 h
Finalitzat
4a Mostra TASQMostra de Teatre Amateur de Sant QuirzeD’un temps ençà es parla molt més de la salut mental. Però, què s’ha arribat a... Llegir més

4a Mostra TASQ

Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze

D’un temps ençà es parla molt més de la salut mental. Però, què s’ha arribat a fer amb l’excusa de “curar” algú d’un trastorn psiquiàtric? Quantes víctimes hi ha hagut d’abusos mèdics i de suposades teràpies que ho solucionaven tot? Les parets de l’hospital de Claymoore tindrien molt a dir.

  • 1967. Clara Kaysen, de 17 anys, és com la majoria de les noies de la seva edat: confusa, insegura, lluitant per entendre un món que està canviant. La incomunicació amb els seus pares i la seva dificultat per encaixar en la societat la porten a un intent de suïcidi. El psiquiatre que l’atén, la ingressa a l’hospital de Claymoore. Allà, coneix un grup de noies inadaptades, entre elles la Lisa, una sociòpata que influencia a totes les altres.

El grup de teatre Deixalles 81 és de Sant Feliu de Codines. El grup d’onze joves que actuen en aquesta obra, d’entre 17 i 20 anys, porten fent teatre des dels 4.

  • Obra recomanada a partir de 15 anys.
  • Durada de l’obra: 90 minuts.