Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Claymoore

Cultural, Theater

  • Claymoore
  • Claymoore
  • Claymoore

City: Sant Quirze del Vallès

Place: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

From Sunday 3 December 2023, 18:30 h to 20:00 h

See description of the event
Sun 3 Dec
18:30 h
Finished
4a Mostra TASQMostra de Teatre Amateur de Sant QuirzeD’un temps ençà es parla molt més de la salut mental. Però, què s’ha arribat a... Read more

4a Mostra TASQ

Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze

D’un temps ençà es parla molt més de la salut mental. Però, què s’ha arribat a fer amb l’excusa de “curar” algú d’un trastorn psiquiàtric? Quantes víctimes hi ha hagut d’abusos mèdics i de suposades teràpies que ho solucionaven tot? Les parets de l’hospital de Claymoore tindrien molt a dir.

  • 1967. Clara Kaysen, de 17 anys, és com la majoria de les noies de la seva edat: confusa, insegura, lluitant per entendre un món que està canviant. La incomunicació amb els seus pares i la seva dificultat per encaixar en la societat la porten a un intent de suïcidi. El psiquiatre que l’atén, la ingressa a l’hospital de Claymoore. Allà, coneix un grup de noies inadaptades, entre elles la Lisa, una sociòpata que influencia a totes les altres.

El grup de teatre Deixalles 81 és de Sant Feliu de Codines. El grup d’onze joves que actuen en aquesta obra, d’entre 17 i 20 anys, porten fent teatre des dels 4.

  • Obra recomanada a partir de 15 anys.
  • Durada de l’obra: 90 minuts.