Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

CLIC! - Jordi del Rio

Familiar, Teatro

  • CLIC! - Jordi del Rio
  • CLIC! - Jordi del Rio
  • CLIC! - Jordi del Rio

Ciudad: Blanes

Lugar: Carrer Ample, 26

De domingo 25 octubre 2020, 17:30 h a 18:30 h

Ver descripción del evento
dom. 25 oct.
17:30 h
Finalizado
Un clic és obrir o tancar un llum, un clic és un naixement, és tenir una idea, un clic és una aclucada d’ulls, una bona amistat, un... Leer más

Un clic és obrir o tancar un llum, un clic és un naixement, és tenir una idea, un clic és una aclucada d’ulls, una bona amistat, un record d’infància, un amor a primera vista, una mirada, un somriure, un moment màgic, una foto, prémer el play del comandament… CLIC! és un cicle de la vida. Des que el fetus és a la panxa de la mare fins que aconsegueix ser pare. A CLIC! veurem com neix un nou ésser humà, descobrirem com és el seu món, el nostre món. Pujarem als cavallets, farem tota mena de classes extraescolars, viurem aventures amb els nostres millors amics, ens enamorarem, serem pares i li direm bona nit a un nadó molt simpàtic. I a més a CLIC! jugarem, correrem, plorarem, ballarem imaginarem... I riurem, ens ho passarem molt bé, i fins i tot ens emocionarem. Benvinguts a CLIC!