Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CLIC! - Jordi del Rio

Familiar, Teatre

  • CLIC! - Jordi del Rio
  • CLIC! - Jordi del Rio
  • CLIC! - Jordi del Rio

Ciutat: Blanes

Lloc: Carrer Ample, 26

De diumenge 25 d’octubre 2020, 17:30 h a 18:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 25 d’oct.
17:30 h
Finalitzat
Un clic és obrir o tancar un llum, un clic és un naixement, és tenir una idea, un clic és una aclucada d’ulls, una bona amistat, un... Llegir més

Un clic és obrir o tancar un llum, un clic és un naixement, és tenir una idea, un clic és una aclucada d’ulls, una bona amistat, un record d’infància, un amor a primera vista, una mirada, un somriure, un moment màgic, una foto, prémer el play del comandament… CLIC! és un cicle de la vida. Des que el fetus és a la panxa de la mare fins que aconsegueix ser pare. A CLIC! veurem com neix un nou ésser humà, descobrirem com és el seu món, el nostre món. Pujarem als cavallets, farem tota mena de classes extraescolars, viurem aventures amb els nostres millors amics, ens enamorarem, serem pares i li direm bona nit a un nadó molt simpàtic. I a més a CLIC! jugarem, correrem, plorarem, ballarem imaginarem... I riurem, ens ho passarem molt bé, i fins i tot ens emocionarem. Benvinguts a CLIC!