Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

CLIC! - Jordi del Rio

Familiar, Theater

  • CLIC! - Jordi del Rio
  • CLIC! - Jordi del Rio
  • CLIC! - Jordi del Rio

City: Blanes

Place: Carrer Ample, 26

From Sunday 25 October 2020, 17:30 h to 18:30 h

See description of the event
Sun 25 Oct
17:30 h
Finished
Un clic és obrir o tancar un llum, un clic és un naixement, és tenir una idea, un clic és una aclucada d’ulls, una bona amistat, un... Read more

Un clic és obrir o tancar un llum, un clic és un naixement, és tenir una idea, un clic és una aclucada d’ulls, una bona amistat, un record d’infància, un amor a primera vista, una mirada, un somriure, un moment màgic, una foto, prémer el play del comandament… CLIC! és un cicle de la vida. Des que el fetus és a la panxa de la mare fins que aconsegueix ser pare. A CLIC! veurem com neix un nou ésser humà, descobrirem com és el seu món, el nostre món. Pujarem als cavallets, farem tota mena de classes extraescolars, viurem aventures amb els nostres millors amics, ens enamorarem, serem pares i li direm bona nit a un nadó molt simpàtic. I a més a CLIC! jugarem, correrem, plorarem, ballarem imaginarem... I riurem, ens ho passarem molt bé, i fins i tot ens emocionarem. Benvinguts a CLIC!