Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Cobla SANT JORDI CIUTAT DE BARCELONA SARDANES D’AHIR I DE SEMPRE

Conciertos, Música

  • Cobla SANT JORDI CIUTAT DE BARCELONA  SARDANES D’AHIR I DE SEMPRE

Ciudad: Barcelona

Lugar: - Casino l'Aliança Poblenou -

De lunes 15 enero 2024, 19:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
lun. 15 ene.
19:00 h
Finalizado
Comença l’any amb un concert en consonància amb un dels objectius del Cicle de Concerts de Cobla als Ateneus: la recuperació de sardanes... Leer más

Comença l’any amb un concert en consonància amb un dels objectius del Cicle de Concerts de Cobla als Ateneus: la recuperació de sardanes de gran qualitat que per diferents circumstàncies han quedat gairebé en l’oblid.
Són d’aquells títols que tots recordem però que, dissortadament, no veiem en les programacions habituals dels concerts de cobla. Sens dubte, un esforç interpretatiu que ens presenta la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, sota la batuta de Marcel Sabaté,
Autors ja desapareguts que han deixat una bona empremta a través de les seves obres: Emili Saló, Enric Morera, Damià Rius, Domènec Moner, Josep Baró, Josep Maria Bernat, Josep Maria Ruera, Josep Saderra, Rafael Ferrer, Ramon Serrat i Vicenç Bou han estat els escollits per a compondre aquest concert que ens ofereix la Cobla Sant Jordi.