Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Cobla SANT JORDI CIUTAT DE BARCELONA SARDANES D’AHIR I DE SEMPRE

Concerts, Music

  • Cobla SANT JORDI CIUTAT DE BARCELONA  SARDANES D’AHIR I DE SEMPRE

City: Barcelona

Place: - Casino l'Aliança Poblenou -

From Monday 15 January 2024, 19:00 h to 21:00 h

See description of the event
Mon 15 Jan
19:00 h
Finished
Comença l’any amb un concert en consonància amb un dels objectius del Cicle de Concerts de Cobla als Ateneus: la recuperació de sardanes... Read more

Comença l’any amb un concert en consonància amb un dels objectius del Cicle de Concerts de Cobla als Ateneus: la recuperació de sardanes de gran qualitat que per diferents circumstàncies han quedat gairebé en l’oblid.
Són d’aquells títols que tots recordem però que, dissortadament, no veiem en les programacions habituals dels concerts de cobla. Sens dubte, un esforç interpretatiu que ens presenta la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, sota la batuta de Marcel Sabaté,
Autors ja desapareguts que han deixat una bona empremta a través de les seves obres: Emili Saló, Enric Morera, Damià Rius, Domènec Moner, Josep Baró, Josep Maria Bernat, Josep Maria Ruera, Josep Saderra, Rafael Ferrer, Ramon Serrat i Vicenç Bou han estat els escollits per a compondre aquest concert que ens ofereix la Cobla Sant Jordi.