Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Cobla SANT JORDI CIUTAT DE BARCELONA SARDANES D’AHIR I DE SEMPRE

Concerts, Música

  • Cobla SANT JORDI CIUTAT DE BARCELONA  SARDANES D’AHIR I DE SEMPRE

Ciutat: Barcelona

Lloc: - Casino l'Aliança Poblenou -

De dilluns 15 de gener 2024, 19:00 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dl. 15 de gen.
19:00 h
Finalitzat
Comença l’any amb un concert en consonància amb un dels objectius del Cicle de Concerts de Cobla als Ateneus: la recuperació de sardanes... Llegir més

Comença l’any amb un concert en consonància amb un dels objectius del Cicle de Concerts de Cobla als Ateneus: la recuperació de sardanes de gran qualitat que per diferents circumstàncies han quedat gairebé en l’oblid.
Són d’aquells títols que tots recordem però que, dissortadament, no veiem en les programacions habituals dels concerts de cobla. Sens dubte, un esforç interpretatiu que ens presenta la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, sota la batuta de Marcel Sabaté,
Autors ja desapareguts que han deixat una bona empremta a través de les seves obres: Emili Saló, Enric Morera, Damià Rius, Domènec Moner, Josep Baró, Josep Maria Bernat, Josep Maria Ruera, Josep Saderra, Rafael Ferrer, Ramon Serrat i Vicenç Bou han estat els escollits per a compondre aquest concert que ens ofereix la Cobla Sant Jordi.