Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Concert de Santa Cecília amb l'Arnau Folch

Conciertos

  • Concert de Santa Cecília amb l'Arnau Folch

Ciudad: Barcelona

Lugar: La Violeta de Gràcia

De miércoles 22 noviembre 2023, 21:00 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
mié. 22 nov.
21:00 h
Finalizado
El projecte musical d’ Arnau Folch sorgeix de la necessitat d’escriure i relatar moments quotidians de la seva vida i arribar a trobar... Leer más

El projecte musical d’ Arnau Folch sorgeix de la necessitat d’escriure i relatar moments quotidians de la seva vida i arribar a trobar una pau amb les vivències del dia a dia, tot acompanyant-les amb la guitarra, una amiga íntima.

Durant quatre anys ha estat treballant les cançons i aprenent molt del procés de composar, escriure, i pre-produir, i acompanyat de la mà del Martí Cortés Lari (percussió) i l’Iker Elorza Vidal (Guitarra i Baix) van començar a fer concerts íntims per qui volgués gaudir de la seva música.

I aquest últim any va decidir fer un pas endavant i comptar amb Eloi Sayrach per produir i gravar el que serà el primer àlbum del projecte, un àlbum que du el nom de “Descobert”, en el que es podrà gaudir d’una barreja d’estils, passant pel folk, el pop, la rumba i altres, tot coneixent mica en mica preocupacions, entorn i vitalitat de la seva vida.


Més informació...