Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Concert de Santa Cecília amb l'Arnau Folch

Concerts

  • Concert de Santa Cecília amb l'Arnau Folch

Ciutat: Barcelona

Lloc: La Violeta de Gràcia

De dimecres 22 de novembre 2023, 21:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dc. 22 de nov.
21:00 h
Finalitzat
El projecte musical d’ Arnau Folch sorgeix de la necessitat d’escriure i relatar moments quotidians de la seva vida i arribar a trobar... Llegir més

El projecte musical d’ Arnau Folch sorgeix de la necessitat d’escriure i relatar moments quotidians de la seva vida i arribar a trobar una pau amb les vivències del dia a dia, tot acompanyant-les amb la guitarra, una amiga íntima.

Durant quatre anys ha estat treballant les cançons i aprenent molt del procés de composar, escriure, i pre-produir, i acompanyat de la mà del Martí Cortés Lari (percussió) i l’Iker Elorza Vidal (Guitarra i Baix) van començar a fer concerts íntims per qui volgués gaudir de la seva música.

I aquest últim any va decidir fer un pas endavant i comptar amb Eloi Sayrach per produir i gravar el que serà el primer àlbum del projecte, un àlbum que du el nom de “Descobert”, en el que es podrà gaudir d’una barreja d’estils, passant pel folk, el pop, la rumba i altres, tot coneixent mica en mica preocupacions, entorn i vitalitat de la seva vida.


Més informació...