Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Concert de Santa Cecília amb l'Arnau Folch

Concerts

  • Concert de Santa Cecília amb l'Arnau Folch

City: Barcelona

Place: La Violeta de Gràcia

From Wednesday 22 November 2023, 21:00 h to 22:00 h

See description of the event
Wed 22 Nov
21:00 h
Finished
El projecte musical d’ Arnau Folch sorgeix de la necessitat d’escriure i relatar moments quotidians de la seva vida i arribar a trobar... Read more

El projecte musical d’ Arnau Folch sorgeix de la necessitat d’escriure i relatar moments quotidians de la seva vida i arribar a trobar una pau amb les vivències del dia a dia, tot acompanyant-les amb la guitarra, una amiga íntima.

Durant quatre anys ha estat treballant les cançons i aprenent molt del procés de composar, escriure, i pre-produir, i acompanyat de la mà del Martí Cortés Lari (percussió) i l’Iker Elorza Vidal (Guitarra i Baix) van començar a fer concerts íntims per qui volgués gaudir de la seva música.

I aquest últim any va decidir fer un pas endavant i comptar amb Eloi Sayrach per produir i gravar el que serà el primer àlbum del projecte, un àlbum que du el nom de “Descobert”, en el que es podrà gaudir d’una barreja d’estils, passant pel folk, el pop, la rumba i altres, tot coneixent mica en mica preocupacions, entorn i vitalitat de la seva vida.


Més informació...