Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

COPOAZÚ de Teatro Amazonas

Teatro

  • COPOAZÚ de Teatro Amazonas
  • COPOAZÚ de Teatro Amazonas
  • COPOAZÚ de Teatro Amazonas

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Can Massallera - Carrer Mallorca, 30

De domingo 9 octubre 2022, 19:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
dom. 9 oct.
19:00 h
Finalizado
L'obra se submergeix en els últims cinc segles d'història del territori amazònic brasiler, un lloc descrit des de sempre per Occident... Leer más

L'obra se submergeix en els últims cinc segles d'història del territori amazònic brasiler, un lloc descrit des de sempre per Occident com a impenetrable, exòtic i exuberant, caòtic, delirant i mancat de lleis. Un paradís somiat per exploradors, conquistadors i aventurers, replet de tresors per descobrir i recursos per explotar.

TEATRO AMAZONAS és un projecte documental en l'àmbit de les arts vives, una conferència performativa que forma part de la sèrie documental PACÍFICO. Una trilogia centrada en les noves formes de colonialisme, la barbàrie sobre el territori i els pobles originaris de Llatinoamèrica i la seva estreta relació amb el desenvolupament de la cultura contemporània.

Aquesta activitat s'emmarca en el programa d'actes del Barrejant 2022