Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

COPOAZÚ de Teatro Amazonas

Teatre

  • COPOAZÚ de Teatro Amazonas
  • COPOAZÚ de Teatro Amazonas
  • COPOAZÚ de Teatro Amazonas

Ciutat: Sant Boi de Llobregat

Lloc: Can Massallera - Carrer Mallorca, 30

De diumenge 9 d’octubre 2022, 19:00 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 9 d’oct.
19:00 h
Finalitzat
L'obra se submergeix en els últims cinc segles d'història del territori amazònic brasiler, un lloc descrit des de sempre per Occident... Llegir més

L'obra se submergeix en els últims cinc segles d'història del territori amazònic brasiler, un lloc descrit des de sempre per Occident com a impenetrable, exòtic i exuberant, caòtic, delirant i mancat de lleis. Un paradís somiat per exploradors, conquistadors i aventurers, replet de tresors per descobrir i recursos per explotar.

TEATRO AMAZONAS és un projecte documental en l'àmbit de les arts vives, una conferència performativa que forma part de la sèrie documental PACÍFICO. Una trilogia centrada en les noves formes de colonialisme, la barbàrie sobre el territori i els pobles originaris de Llatinoamèrica i la seva estreta relació amb el desenvolupament de la cultura contemporània.

Aquesta activitat s'emmarca en el programa d'actes del Barrejant 2022