Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

COPOAZÚ de Teatro Amazonas

Theater

  • COPOAZÚ de Teatro Amazonas
  • COPOAZÚ de Teatro Amazonas
  • COPOAZÚ de Teatro Amazonas

City: Sant Boi de Llobregat

Place: Can Massallera - Carrer Mallorca, 30

From Sunday 9 October 2022, 19:00 h to 21:00 h

See description of the event
Sun 9 Oct
19:00 h
Finished
L'obra se submergeix en els últims cinc segles d'història del territori amazònic brasiler, un lloc descrit des de sempre per Occident... Read more

L'obra se submergeix en els últims cinc segles d'història del territori amazònic brasiler, un lloc descrit des de sempre per Occident com a impenetrable, exòtic i exuberant, caòtic, delirant i mancat de lleis. Un paradís somiat per exploradors, conquistadors i aventurers, replet de tresors per descobrir i recursos per explotar.

TEATRO AMAZONAS és un projecte documental en l'àmbit de les arts vives, una conferència performativa que forma part de la sèrie documental PACÍFICO. Una trilogia centrada en les noves formes de colonialisme, la barbàrie sobre el territori i els pobles originaris de Llatinoamèrica i la seva estreta relació amb el desenvolupament de la cultura contemporània.

Aquesta activitat s'emmarca en el programa d'actes del Barrejant 2022