Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

COS DE DANSA: VIRATGES

Danza

  • COS DE DANSA: VIRATGES

Ciudad: Arenys de Munt

Lugar: Sala Gran Arenys de Munt

De sábado 26 noviembre 2022, 21:00 h a domingo 27 noviembre 2022, 20:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
sáb. 26 nov.
21:00 h
Finalizado
dom. 27 nov.
18:30 h
Finalizado
El Cos de Dansa presenta VIRATGES VIRATGES és el nom del nou espectacle del Cos de Dansa de l’Esbart. Un espectacle que es presenta... Leer más

El Cos de Dansa presenta VIRATGES

VIRATGES és el nom del nou espectacle del Cos de Dansa de l’Esbart. Un espectacle que es presenta com un doble viatge a través de la dansa. D’una banda, un viatge físic a través de les diferents cultures del mediterrani català. De l’altra, un viatge emocional: el d’una persona que emigra tot buscant una vida millor i les diferents fases per les quals passa en el seu procés per adaptar-se al nou indret d’acollida.

VIRATGES és el resultat de dos anys durs de feina, intensificada els últims mesos. Un llarg període de temps durant el qual el Cos de Dansa s’ha hagut d’anar adaptant a canvis constants. És un espectacle que es presenta amb una dotzena de peces (d’estrena pràcticament en la seva totalitat): havaneres, jotes i una clara al·lusió a la dansa popular i el ball a plaça conformen un espectacle de nova creació de 75 minuts de durada.