Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

COS DE DANSA: VIRATGES

Dansa

  • COS DE DANSA: VIRATGES

Ciutat: Arenys de Munt

Lloc: Sala Gran Arenys de Munt

De dissabte 26 de novembre 2022, 21:00 h a diumenge 27 de novembre 2022, 20:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 26 de nov.
21:00 h
Finalitzat
dg. 27 de nov.
18:30 h
Finalitzat
El Cos de Dansa presenta VIRATGES VIRATGES és el nom del nou espectacle del Cos de Dansa de l’Esbart. Un espectacle que es presenta... Llegir més

El Cos de Dansa presenta VIRATGES

VIRATGES és el nom del nou espectacle del Cos de Dansa de l’Esbart. Un espectacle que es presenta com un doble viatge a través de la dansa. D’una banda, un viatge físic a través de les diferents cultures del mediterrani català. De l’altra, un viatge emocional: el d’una persona que emigra tot buscant una vida millor i les diferents fases per les quals passa en el seu procés per adaptar-se al nou indret d’acollida.

VIRATGES és el resultat de dos anys durs de feina, intensificada els últims mesos. Un llarg període de temps durant el qual el Cos de Dansa s’ha hagut d’anar adaptant a canvis constants. És un espectacle que es presenta amb una dotzena de peces (d’estrena pràcticament en la seva totalitat): havaneres, jotes i una clara al·lusió a la dansa popular i el ball a plaça conformen un espectacle de nova creació de 75 minuts de durada.