Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

COS DE DANSA: VIRATGES

Dance

  • COS DE DANSA: VIRATGES

City: Arenys de Munt

Place: Sala Gran Arenys de Munt

From Saturday 26 November 2022, 21:00 h to Sunday 27 November 2022, 20:00 h Multiple sessions

See description of the event
Sat 26 Nov
21:00 h
Finished
Sun 27 Nov
18:30 h
Finished
El Cos de Dansa presenta VIRATGES VIRATGES és el nom del nou espectacle del Cos de Dansa de l’Esbart. Un espectacle que es presenta... Read more

El Cos de Dansa presenta VIRATGES

VIRATGES és el nom del nou espectacle del Cos de Dansa de l’Esbart. Un espectacle que es presenta com un doble viatge a través de la dansa. D’una banda, un viatge físic a través de les diferents cultures del mediterrani català. De l’altra, un viatge emocional: el d’una persona que emigra tot buscant una vida millor i les diferents fases per les quals passa en el seu procés per adaptar-se al nou indret d’acollida.

VIRATGES és el resultat de dos anys durs de feina, intensificada els últims mesos. Un llarg període de temps durant el qual el Cos de Dansa s’ha hagut d’anar adaptant a canvis constants. És un espectacle que es presenta amb una dotzena de peces (d’estrena pràcticament en la seva totalitat): havaneres, jotes i una clara al·lusió a la dansa popular i el ball a plaça conformen un espectacle de nova creació de 75 minuts de durada.