Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

COST DE VIDA

Teatro

  • COST DE VIDA
  • COST DE VIDA
  • COST DE VIDA

Ciudad: Llinars del Vallès

Lugar: Teatre Auditori Llinars

Inicio: jueves 5 octubre 2023, 20:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
jue. 5 oct.
20:00 h
Finalizado
vie. 6 oct.
20:00 h
Finalizado
L’Eddie, un camioner a l’atur, i la seva exdona, Ani, es retroben d’una manera inesperada després d’un accident terrible que l’ha deixat... Leer más

L’Eddie, un camioner a l’atur, i la seva exdona, Ani, es retroben d’una manera inesperada després d’un accident terrible que l’ha deixat tetraplègica. La Jess, filla d’immigrants, graduada universitària, pluriocupada, es troba en un moment desesperat quan es presenta a l’oferta de feina de cuidadora que ha publicat en John, un investigador universitari brillant amb paràlisi cerebral. A mesura que aquestes quatre vides tan diferents col·lideixen i s’entrellacen, els rols s’intercanvien, s’inverteixen i exposen – qui està realment cuidant de qui? Qui ajuda a qui? S’ha d’aprendre a deixar-se ajudar? Una peça on s’explora la nostra necessitat de connectar i ser estimats per sobre de qualsevol diferència.


Autoria: Martyna Majok

Direcció: Pau Carrió

Intèrprets: Julio Manrique, Pau Roca, Anna Sahun i Katrin Vankova


100 minuts

CATALÀ

SALA GRAN

Espectacle adaptat per a persones amb dificultats visuals i auditives

Anticipada: 22 €

Taquilla: 24 €